Festa Major 2012 – Cercavila de Gegants i capgrossos a la Verneda – Sant Martí

El proper dissabte 10 de novembre us esperem a tots i totes a la gran Cercavila de Gegants i capgrossos que farem pels carrers de la Verneda – Sant Martí.

Si voleu venir, ens trobarem a les 11h a la Rambleta de Selva de Mar. Allí podreu fer el vostre propi capgròs per acompanyar els gegants durant la cercavila de Festa Major i també us oferirem una xocolata desfeta per escalfar motors.

A les 12h sortirem de la Rambleta de Selva de Mar, seguirem per la Rambla Guipúscoa fins al C/ Dr. Zamenhof on visitarem l’AVV Provençals de la Verneda que ens oferiran un regal. Seguirem pel C/ Huelva, C/ Treball, C/ Menorca, C/ Selva de Mar on farem un ball final amb tots els gegants i capgrossos.

La Cercavila està organitzada per la Colla Gegantera de la Verneda – Sant Martí i hi participen el grup de gralles Quilafa la Gralla, les AMPAs de les escoles de la Verneda- Sant Martí i el Casal Residència de la Verneda.

Ah! I no us oblideu de portar el vostre capgròs. Si encara no l’heu fet aquí trobareu alguns exemples per fer-lo a casa vostra

Us hi esperem!!

Si voleu més informació sobre la Festa Major de la Verneda – Sant Martí, clique aquí

Deixa un comentari